Новини

Назад

У Маріуполі почав працювати асфальтобетонний завод

09 березня 2021, 16:09
1491
Суспільство, Транспорт

З початком весни у Маріуполі почав роботу асфальтобетонний завод. ККП «Маріупольавтодор» приступив до ремонту дорожнього покриття у всіх районах міста. Про це розповів директор комунального підприємства «Маріупольавтодор» Дмитро Чучмай.

«У першу чергу роботи будуть проводитися на дорогах з високим транспортним навантаженням. Серед них, проспект Перемоги, проспект Нікопольський, вулиці Гагаріна та Повстання. Крім того, приступимо до капітального ремонту по вулиці Набережній», - зазначив Дмитро Чучмай.

Зокрема, сьогодні співробітники підприємства вже приступили до робіт на перетині проспекту Перемоги та вулиці Гугеля. Тут проводять аварійно-ямковий ремонт.

«У зимовий період було вісім дощів при мінусовій температурі. Під асфальтом відбулося скупчення води, стався розрив асфальтного покриття. У результаті утворилися ями», - пояснив директор «Маріупольавтодору».

Всього аварійно-ямковим ремонтом планується охопити близько 15 вулиць у кожному районі міста. Такі масштабні роботи можливі завдяки потужностям асфальтного заводу. У цьому році планується виробити близько 30 тисяч асфальтобетону. Цього цілком вистачить на проведення як планових, так і аварійних робіт.