Новини

Назад

У Маріуполі до лав Академії поліції приєдналося 50 курсантів

24 серпня 2017, 12:26
1767
Суспільство

В День Незалежності України у Маріуполі в «Академії поліції» Донецького юридичного інституту України МВС України відбулося урочисте посвячення в курсанти. 50 першокурсників з Донецької та Луганської областей отримали погони курсанта.

Студентів прийшли привітати керівництво ГУ Національної поліції в Донецькій області, військової частини № 3057, юридичного інституту, представники громадських організацій, батьки та друзі. Священнослужителі разом з присутніми помолилися за благополучне проходження служби першокурсників.

Заступник ректора Донецького юридичного інституту виразив слова подяки Маріупольській міській раді за сприяння та підтримку повернутися на Рідну землю після вимушеної передислокації вишу до Кривого Рогу, а першокурсникам побажав наснаги та завзяття.

«Бажаю вам натхнення, вдалого проходження служби. Дякую вам за вибір нашого навчального закладу та за довіру», - звернувся до курсантів заступник ректора.

Погони курсанта отримали 21 хлопець та 29 дівчат. Всі вони готові стати на захист українського народу, сумлінно нести службу, виконувати свої обов’язки та через п’ять років отримати звання офіцера української поліції.

По закінченню урочистостей першокурсники в знак вітання з Днем Незалежності України виконали пісню на слова вірша відомого українського письменника Івана Франка «За що, красавице, я так тебе люблю…»