Новини

Назад

У центрі Маріуполя на один торговий об'єкт стало менше

06 вересня 2017, 16:45
1030
Суспільство, Економіка

У цьому переконався під час робочого об'їзду перший заступник міського голови Олександр Голтвенко. У Маріуполі зменшується кількість нелегальних МАФів та з'являються нові торгові об'єкти, які відповідають прийнятим Положенням та комплексній схемі їх розміщення. Головні проспекти міста поступово набувають доглянутого вигляду.

Наприклад, біля підземного переходу вже стало на один кіоск менше. Зараз на його місці знаходиться будівельне сміття. Власник МАФу зобов'язався упорядкувати дану ділянку до Дня міста.

Як зазначив Олександр Голтвенко, планомірна робота по демонтажу МАФів у місті буде продовжена: «Центральна частина міста не повинна бути зіпсована малими архітектурними формами - різношерстими, різноплановими, які закривають вид на ключові проспекти Маріуполя».

Перший заступник міського голови поставив завдання профільним службам опрацювати паралельно й з іншими підприємцями, які знаходяться в центральній частині проспекту. Щоб вони теж покинули цю територію та  почали свою діяльність в рамках тієї комплексної схеми, яка була прийнята в нашому Маріуполі.

Своїми силами місто вже демонтувало 86 МАФів. «Крім цього, ведеться діалог з бізнесом, де підприємцям пропонують альтернативу. Як підсумок - в рамках цієї роботи додатково сто підприємців погодилися на запропоновані умови, - зазначив Олександр Голтвенко та додав, - Це планомірна робота, в результаті якої Маріуполь буде виглядати та сприйматися по-іншому».