Новини

Назад

Термінове звернення Вадима Бойченка: "Ми боремося за нашу свободу"

28 лютого 2022, 16:05
13414
Суспільство

Коротко про головне:

  • П'ятий день війни. Ми чуємо залпи гармат, нас обстрілюють та здійснюють авіанальоти російські війська. Збройні Сили України, Національна гвардія та героїчний полк “Азов” сьогодні охороняють наш мирний сон та роблять усе, щоб захистити мирних, Маріуполь та Україну.
  • Другий день поспіль ворожа авіація російської федерації завдає авіаудари по мирному населенню селища Сартана та мікрорайонів на Лівому березі. В результаті є жертви серед мирних та руйнування. Але у нас є сьогодні й перемога – ворожий літак було збито над Маріуполем.
  • Організовано роботу з доставки зерна. Сьогодні вночі запустили виробництво хліба. Спекли першу партію соціального хліба – 10 тонн. Ми працюємо над стабілізацією цін, тому що не всі підприємці розуміють у яких умовах ми живемо. Завтра збільшимо обсяги виробництва.
  • Через мережі закладів освіти забезпечили завезення соціальної води, яку можна отримувати на безоплатній основі. Адреси ТУТ.
  • Маріупольські підприємці єднаються. Забезпечують необхідним набором продуктові мережі, щоб були запаси продуктів. Також ми забезпечуємо ними військових.
  •  У комунальній обстановці немає змін. На жаль, нам не дають вийти на позиції для відновлення електропостачання. Тому частина Кальміуського та Лівобережного районів залишаються без світла. Не працюють деякі теплостанції. Але ми робимо все можливе, щоб забезпечити стабільну роботу у місті.
  • Працюємо над тим, щоб медикаментів вистачало у лікарнях. Організували постачання всієї необхідної групи медикаментів. Можна звертатися до контакту центр 15-55 за тими медикаментами, які вам потрібні.
  • Маріупольці оперативно відгукнулися на заклик забезпечити кров'ю для тих, хто цього гостро потребує. Усього за годину нас забезпечили необхідним обсягом крові.

 
“Ми виборюємо нашу свободу! Ворог настає, але ми не здаємось. Ми не залишаємо позиції. Наші військові  б'ються за нашу свободу та мир. Дякуємо Збройним силам України, Національній гвардії та полку “Азов” за героїзм. Все буде Україна! – заявив Вадим Бойченко.