Новини

Назад

Свято в режимі нон-стоп: маріупольці відзначать День Європи

17 травня 2019, 11:28
1911
Суспільство, Анонси міських заходів

18 травня в Міському саду розгорнеться «оазис» європейської культури і мистецтва. Уже традиційно маріупольці відсвяткують День Європи. Про масштаби свята та фестиваль вуличних театрів розповіла директор комунального підприємства «m.EHUB» Марія Сльота.

«У цьому році пройде фестиваль вуличних театрів, в якому візьмуть участь трупи з різних куточків країни. Пройде танцювальний батл. Виступить симфонічний оркестр. Для дітей буде працювати інтерактивна зона. Різноманітність заходів величезна. Ми бачимо позитивний відгук маріупольців», - розповіла Марія Сльота.

Заходи пройдуть з 15.00 до 23.00. В рамках фестивалю виступлять 8 театрів з різних куточків країни. Буде дві сцени, на яких вистави пройдуть паралельно.

Вечірня програма стане колоритним доповненням до формату заходу. На території парку будуть танцювати ляльки з ліхтариками. А о 21.00 Львівський академічний театр «Воскресіння» при світлі свічок і лампадок покаже інтерпретацію чеховської «Чайки». Також маріупольці побачать театр тіней.

В рамках Дня Європи в парку встановлять фотозоні. Пройде ретро дискотека і майстер-клас з танців. А вуличні музиканти подарують джазову атмосферу спокою і затишку.

Також гості свята зможуть скуштувати смачні страви на фудкорті. На ньому представлять традиційну європейську кухню різних країн.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.