Новини

Назад

Степан Махсма спілкувався з городянами

11 серпня 2017, 09:33
634
Діяльність депутатського корпусу

На особистий прийом до секретаря міської ради люди прийшли з питаннями, що стосуються земельних відносин і субсидій.

Так, пенсіонерці, яка мешкає в Центральному районі, нарахували заборгованість за користування природним газом. Через це їй відмовили в отриманні субсидії. Попри те, що сума боргу незначна, у літньої жінки, у якої до того ж проблеми із здоров'ям, сплачувати повною мірою комунальні послуги не має змоги. Вона звернулася до секретаря ради по допомогу. 

Степан Махсма пообіцяв зробити усе можливе, щоб пенсіонерка, як і раніше, користувалася субсидією. "Ми розуміємо, як важко сьогодні пенсіонерам, незаможним людям, що опинилися в складних життєвих ситуаціях, тому наше завдання всіляко підтримувати і допомагати їм", - зазначив він. 

З проханням сприяти в призначенні субсидії до секретаря ради звернувся чоловік, що має чималі суми боргів за комунальні послуги. Відвідувачеві було запропоновано надати квитанції, і тільки після звіряння з комунальними підприємствами йому буде дана відповідь, чи отримає він державну допомогу.

Житель Кальміуського району просив виписати документ на отримання пільгових ліків для дружини, у якої важке захворювання. Чоловік розповів, що раніше вона отримувала препарат безкоштовно, але ліки не увійшли до переліку "Доступних ліків". Чоловікові було запропоновано написати звернення на виділення матеріальної допомоги. 

Слід зазначити, що сьогодні не було жодного звернення з комунальних питань. Кілька проблем були пов'язані із земельними відносинами.