Новини

Назад

Сесія міськради почалася з почесних нагороджень

29 червня 2017, 11:45
1608

Перед початком XIX сесії Маріупольської міської ради VII скликання міський голова Вадим Бойченко нагородив маріупольців почесними  грамотами та подяками, а також пам’ятними призами за високі досягнення у спорті та популяризації спорту в місті.

Так, Вадим Бойченко та секретар міської ради Степан Махсма вручили нагороду Почесного громадянина міста Маріуполя пловцю Данилу Чуфарову. Спортсмен є Заслуженим майстром спорту України, багаторазовим чемпіоном  та рекордсменом Європи та Світу, п’ятиразовим призером  Паралімпійських  ігор з плавання. Данил Чуфаров  допомагає людям з інвалідністю та сім’ям, які опинилися у важкому життєвому становищі. Завдяки його перемогам про Маріуполь знають на міжнародній арені.

Я буду носити це звання з гордістю. Я чекав на цю подію дуже довго. Нагорода стане для мене стимулом досягати ще більших висот у своїй діяльності. Дякую всім
підкреслив Данило Чуфаров

Також відзначили маріупольських спортсменів, які здобули п’ять золотих медалей на змаганнях з кікбоксингу в Афінах. Серед нагороджених були: шестикратний Чемпіон світу, Майстер спорту міжнародного класу Олександр Олійник, Чемпіон світу та України Вадим Задніпряний, Чемпіон світу у вазі 91 кг, Майстер спорту України Іван Брьохов.

У знак вдячності за підтримку міському голові вручили прапор, з яким вони виходили на ринг та здобували перемогу в Греції.

Мені дуже приємно, що у нашому місті проживають такі спортсмени. Бажаю вам здоров’я й незламності духу. Бажаю, щоб спортивні заслуги, які ви привезли до Маріуполя – примножувалися
зазначив Вадим Бойченко