Новини

Назад

Серед співробітників муніципалітету шукають молодих керівників (ФОТО)

28 липня 2017, 14:57
882
Суспільство, Освіта

Вперше в апараті Маріупольської міської ради стартує Конкурс молодих керівників. Він покликаний виявити співробітників з високим потенціалом до розвитку, добре розвиненим стратегічним мисленням для залучення їх до інноваційних проектів.

Молодим співробітникам муніципалітету вже розповіли про подробиці даного конкурсу, який пройде з 1 серпня до 30 листопада.

«Сьогодні нам потрібні нові погляди та рішення проблем. Молоді співробітники муніципалітету - це майбутній кістяк апарату міської ради», - зазначила начальник відділу оцінки та розвитку персоналу управління планування та розвитку персоналу міськради Ірина Сабельникова.

Учасники конкурсу оберуть теми проектів, які в кінці захистять. Основні з них: екологія та здоровий спосіб життя, інфраструктура, соціальні проекти, культура і розваги, внутрішні проекти (удосконалення роботи міськради). А за пропозицію власної, оригінальної теми проекту, схваленої організаторами конкурсу, учасник отримує додаткові бали.

Але перш за все на них чекають захоплюючі інструкції, семінари, спілкування з експертами, бізнес-ігри, корисні тренінги (наприклад, «Майстерність підготовки та проведення презентацій», «Робота на результат», «Управління проектами» тощо). В результаті проведеної роботи будуть визначені автори кращих проектів. Оцінювати будуть за актуальністю, масштабом впровадження, новизною пропонованого рішення, ступенем опрацювання матеріалу, можливостю реалізації, тощо.

Подібний конкурс допоможе просунутися молодим співробітникам кар'єрними сходах, зарахувавши їх до кадрового резерву на керівні посади. Крім того, це додаткова мотивація до пошуків нових ідей для вдосконалення та розвитку свого міста.​