Новини

Назад

Повідомлення про початок процедури визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

03 листопада 2021, 16:53
623
Екологія

Маріупольська міська рада повідомляє про початок визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки, обсягу досліджень, методів екологічної оцінки, рівня деталізації інформації, що має бути включена до звіту про стратегічну екологічну оцінку (надалі - СЕО) документу державного планування “ План дій сталого енергетичного розвитку та клімату Маріупольської міської територіальної громади до 2030 року ” (надалі - ДДП)

Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДДП – Маріупольська міська рада Донецької області, 87500, Україна, Донецька область, м. Маріуполь, пр. Миру, 70.

Термін процедури громадського обговорення – 15 днів, тобто з 03.11.2021р. по 19.11.2021р.

У зв`язку з карантинними обмеженнями громадські слухання не проводитимуться, Процедура громадських обговорень відбувається шляхом надання письмових пропозицій.

Орган, до якого подаються зауваження:

- надання письмових зауважень та пропозицій до Виконавчого комітету Маріупольської міської ради Донецької області за адресою: Донецька область, м. Маріуполь, пр. Миру, 70,

- на електронну адресу: [email protected], з темою листа «До заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки».

Відповідальна особа: начальник відділу з питань екології та енергоменеджменту управління з питань екології, енергоменеджменту та охорони праці Виконавчого комітету Маріупольської міської ради Леонідов Денис Леонідович (контактні дані: [email protected],  (0629) 52-80-32.

Строки подання зауважень і пропозицій – 15 днів з дати початку процедури громадського обговорення, тобто з 03.11.2021р. по 19.11.2021р.

Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДДП відсутня.

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки розміщена у розділі "Стратегічна екологічна оцінка".