Новини

Назад

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документу державного планування

29 вересня 2021, 16:44
587
Екологія, Оголошення, Анонси офіційних заходів

Повна назва документа державного планування: Програма поводження з відходами на території Маріупольської міської територіальної громади Донецької області до 2030 року (далі – Програма).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Маріупольська міська рада Донецької області.

Передбачувана процедура громадського обговорення:

  • відповідно до ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадське обговорення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми розпочато з дня її оприлюднення, а саме з 29 вересня 2021 року на сайті Маріупольської міської ради та триватиме до 14 жовтня 2021 року включно.

Відповідно до ст. 12 громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту документу державного планування.

Відповідальна особа: начальник відділу з питань екології та енергоменеджменту управління з питань екології, енергоменеджменту та охорони праці міської ради, Леонідов Денис Леонідович (контактні дані: [email protected], (0629) 52-80-32).

Письмові зауваження і пропозиції до Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Програми подаються до Виконавчого комітету Маріупольської міської ради Донецької області (пр. Миру,70, м. Маріуполь, Донецька область, 87555, або на електронну адресу - [email protected]).

Зауваження та пропозиції, надані поза межами визначеного строку, не приймаються та не розглядаються.

Заяву розміщено у розділі "Стратегічна екологічна оцінка".