Новини

Назад

Повідомлення про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки документу державного планування

07 квітня 2021, 11:29
500
Екологія, Оголошення

Повна назва документу державного планування.

Зміни до Програми економічного і соціального розвитку Маріупольської міської територіальної громади на 2021 рік (далі – Програма).

Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування.

Програма затверджується Маріупольською міською радою.

Передбачувана процедура громадського обговорення

Відповідно до ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадськість в межах строку громадського обговорення, має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Змін до Програми економічного і соціального розвитку Маріупольської міської територіальної громади на 2021 рік.

Строк подання зауважень і пропозицій становить 15 днів, тобто з 07.04.2021 р. по 22.04.2021 року включно.

Письмові зауваження і пропозиції подаються до Виконавчого комітету Маріупольської міської ради Донецької області (пр. Миру,70, м. Маріуполь, Донецька область, 87555, або на електронну адресу - [email protected])

Відповідальна особа: начальник відділу з питань екології та енергоменеджменту управління з питань екології, енергоменеджменту та охорони праці міської ради, Леонідов Денис Леонідович (контактні дані: [email protected], (0629) 52-80-32).

Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються.

Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки Змін до Програми економічного і соціального розвитку Маріупольської міської територіальної громади 2021 рік розміщена у розділі "Стратегічна екологічна оцінка".