Новини

Назад

Олександр Голтвенко перевірив, як навчальні заклади готуються до опалювального сезону

04 жовтня 2017, 15:50
916
Освіта, Житлово-комунальне господарство

Перший заступник міського голови Олександр Голтвенко відвідав технологічний ліцей, школи № 15 і 53, а також дитячий садок № 153. Разом з профільними фахівцями він оцінив рівень підготовки установ до опалювального сезону та перевірив можливість регулювання подачі теплоносія в приміщення.

У Маріуполі провели роботу з керівниками навчальних закладів з енергоефективності будівель. Для них організували навчальні заняття і розповіли про правильне й ефективне споживання енергетичних ресурсів. Розробили методику їх правильного використання та проводили щоденний моніторинг. Ті, хто прислухався до рекомендацій - мали позитивні результати.

 У перевірених установах є регулятори теплоносія, але деякий час їх не експлуатували. Олександр Голтвенко зазначив, що правильне використання ресурсів допоможе заощадити бюджетні кошти, які в майбутньому можна використовувати на заміну вікон або виконання ремонтних робіт.

«Ви повинні розуміти, що таке енергоефективність і яка користь від неї. Для нас важливо, щоб працівники та учні відчували комфорт. А це залежить, в першу чергу, від вашого відповідального ставлення і грамотних фахівців», - звернувся до керівників навчальних та дошкільних закладів Олександр Голтвенко.

Перший заступник міського голови дав необхідні доручення профільним фахівцям і главам районів взяти проблему на особистий контроль і провести необхідну роботу з працівниками шкіл і дитячих садів.