Новини

Назад

Олександр Голтвенко перевірив хід виконання робіт з асфальтування проїжджої частини і пішохідного тротуару

18 серпня 2017, 15:39
984
Суспільство

Перший заступник міського голови Олександр Голтвенко перевірив хід ремонтних робіт з асфальтування дорожнього покриття на перетині вулиць Фонтанної і Архітектора Нільсена, а також благоустрій пішохідного тротуару одного з ОСББ Центрального району.

Роботи з укладання асфальту в районі Центрального відділу поліції (колишній райвідділ міліції) тривають вже тривалий час. За словами Олександра Голтвенко, зараз справі нарешті дали хід з конкретними термінами виконання. Роботи ведуться спільними зусиллями двох комунальних підприємств міста - «Маріупольавтодор» і КП зеленого будівництва.

Перший заступник міського голови висловив невдоволення щодо незадовільного процесу створення пішохідної зони для жителів вздовж дороги і стану бордюрів.

«З самого початку процес був затверджений так: якщо «автодор» робить вулицю, відповідно на неї оодразу повинен працювати і «Зеленбуд». А зараз я бачу брудну роботу», -  зробив зауваження Олександр Голтвенко.

Начальник КП «Зеленбуд» Олександр Шульга пообіцяв все виправити і 20 вересня закінчити даний проект.

В ОСББ біля опорної школи №66 по вулиці Куїнджі, 88 ведеться асфальтування пішохідного тротуару. Місяць тому ставилося завдання Центральної райадміністрації опрацювати з жителями питання з благоустрою пішохідної зони у дворі, але на сьогоднішній день нічого не змінилося. Це ж зазначила і голова ОСББ. Олександр Голтвенко був вкрай незадоволений ставленням підрядних організацій, які відповідальні за дану ділянку: «У нас є конкретні терміни, коли роботи повинні бути розпочаті і коли закінчені. Чому у нас підрядні організації дозволяють собі виконати демонтажні роботи, зупинитися і влаштувати вихідний день, при цьому створюючи дискомфорт для мешканців. Це неприйнятно, наші служби так працювати не будуть».

Начальник «Маріупольавтодор» Дмитро Чучмай пояснив ситуацію тим, що працівники сьогодні виїхали за матеріалами і запевнив жителів, що двір буде зроблений в терміни.