Новини

Назад

Обійшли 344 суперника: танцюристи селища Старий Крим в ТОП-10 чемпіонату «Feel the beat»

05 грудня 2019, 15:58
630
Суспільство

Зразковий ансамбль естрадного танцю «Ангели» взяв участь у міжнародному чемпіонаті «Feel the beat». З 2018 року він є завершальним танцювальною подією національного проекту Udance show в Києві.

Разом з представниками центру культури і дозвілля селища Старий Крим, учасниками стали п'ять тисяч і танцюристів з України, Білорусії, Молдови, Італії, США, Великобританії, Франції, Німеччини, Нідерландів і Польщі. За підсумками змагань серед 353 команд «Ангели» зайняли 9 і 12 місця.

Також з учасниками зустрівся відомий польський хореограф і член журі чемпіонату Лукас Людвічах. Діти мали змогу відвідати його майстер-класи та отримати корисний досвід з сучасного напрямку урбан хореографії. Вони навчилися розповідати свою історію за допомогою танцю.

«На цих змаганнях діти змогли показати яскраві виступи і показати всім свій талант. Ми щасливі, що не помилилися з вибором чемпіонату. Це великий досвід. Ми будемо рухатися далі і не зупинимося на досягнутому», - зазначила балетмейстер ансамблю «Ангели» Вікторія Музика.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.