Новини

Назад

Нова депутатська група покликана зробити Маріуполь перспективним і інноваційним (ФОТОРЕПОРТАЖ)

27 вересня 2017, 16:49
1099
Сесії міської ради, Діяльність депутатського корпусу

Під час пленарного засідання секретар Маріупольської міської ради Степан Махсма анонсував створення в міській раді «Міжфракційного об'єднання «Спільне партнерство за сучасний Маріуполь».

«До управління «Секретаріат ради» міської ради надійшло звернення від депутатів про реєстрацію депутатської групи «Міжфракційне об'єднання «Спільне партнерство за сучасний Маріуполь» в Маріупольській міській раді VII скликання», - почав секретар ради Степан Махсма.

Як він додав, ще на минулому пленарному засіданні від декількох депутатів пролунала відповідна ініціатива. Об'єднання в групу допоможе депутатському корпусу координувати свої ресурси і ефективніше себе реалізовувати.

«Ми вже давно разом працюємо над різними проектами, тому цілком логічне рішення - об'єднатися в групу. Хочу підкреслити - ми відкриті для співпраці з усім депутатським корпусом. Разом зможемо побудувати місто, в якому захоче залишатися молодь, місто з розвиненою інфраструктурою, упорядковане, перспективне та відкрите для інновацій», -говорить одна з ініціаторів створення об'єднання, депутат Ольга Пікула.

Серед ініціаторів об'єднання і депутат Кирило Папакиця. Він підкреслив, що основними пріоритетами вони ставлять перед собою - створення умов для розвитку і впровадження іміджевих проектів, підтримки підприємництва, а також співпраця з міжнародними організаціями. «Своєю діяльністю всіляко сприятимемо реалізації Стратегії розвитку Маріуполя 2021, тим самим створюючи перспективи для подальшого зростання і розвитку міста», підсумував він.

Окрім Ольги Пікули та Кирила Папакиці до нового об'єднання вже увійшли депутати Оксана Радченко, Світлана Ситник і Володимир Курський.