Новини

Назад

На загальноміську толоку вийшло понад семи тисяч маріупольців

10 квітня 2021, 12:00
978
Суспільство, Екологія

Сьогодні в Маріуполі пройшла перша в цьому році загальноміська толока. У заході з наведення порядку взяли участь понад семи тисяч маріупольців. Задіяли 30 одиниць техніки. Прибрали близько двох гектар територій. Також місто приєдналося до екологічної акції «Озеленення планети».

«Мета толоки - наведення порядку в нашому місті. Співробітники виконкому та районних адміністрацій, комунальні підприємства, комітети самоорганізації населення та працівники підприємств, установ та організацій, вийшли наводити лад у всіх районах біля адміністративних приміщень, а жителі - біля придомових територій», - підкреслив директор департаменту з питань управління підприємствами з благоустрою Ігор Бабек.

В рамках проєкту «Озеленення проєкту» висадили понад 60 зелених насаджень в різних районах. Серед них – дуб, липа, горобина, барбарис, юка, сосна, платан і магнолія.

Місія проєкту- висадити мільйон дерев по всій планеті та змінити екосвідомість людей у всьому світі до шанобливого ставлення до природи.

«Бачу, що люди прийшли з гарним настроєм і бажанням змінювати наше місто на краще, робити його затишнішим і зеленішим з кожним роком. Спільними зусиллями сьогодні ми прибирали листя, сухостій та висадили дерева», - зазначив Директор МКП зеленого будівництва Серій Кесарев.