Новини

Назад

Музичний бум! MRPL CITY FESTIVAL охопив хітами три покоління

08 серпня 2021, 13:00
1229
Культура, Туризм

У другий день фестивалю MRPL CITY звучали різнопланові виконавці. На сценах виступили відомі артисти. Серед них - Артем Півоваров, Monatik, Niletto, Ляпіс-98, Мумій Троль і O.Torvald. Від року до хіп-хопу та поп-музики, від 90-х до сучасності - вони охопили відразу три покоління слухачів. Кожен відпочиваючий зміг знайти музику на свій смак.

Для гостей фестивалю ранок почався з йоги і продовжився спортивними активностями. Пройшли змагання з волейболу, баскетболу та ейрбадмінтону. Музична програма стартувала о 17:00. Виступи йшли паралельно на двох сценах. Артисти і глядачі, що скучили за масштабним фестивалем обмінювалися зарядом позитиву. Тисячі людей об'єднала любов до музики, літа і моря. До пізньої ночі відвідувачі фесту підспівували улюбленим пісням і танцювали під запальні ритми.

Публіка активно зустріла групи Ляпіс-98 та Мумій-Троль. Підготувалися фани й до виступу Артема Півоварова. Багато хто приніс з собою плакати. У свою чергу, артист сказав, що дуже скучив за Маріуполем і спустився зі сцени, щоб бути ближче до глядачів. Деяких музикантів просили виконати свої хіти кілька разів. Наприклад, Niletto виступив з «Любімка» двічі, а Monatik не відпускали зі сцени ще майже півгодини після офіційного завершення фесту. Артист з радістю спілкувався з глядачами і тричі виходив на біс. Під звуки «Кружляє» субота перейшла в неділю. Попереду Маріуполь чекає ще один драйвовий вечір.

Нагадуємо, що для зручності відвідувачів фестивалю, від зупинки ДЮІ до пішохідної зони і в зворотний бік курсують безкоштовні автобуси. Також до 6:00 продовжено роботу комунального транспорту. Тролейбуси розвозять від зупинки «ДЮІ» до ЖМР «Східний», «Кальміуського ринку» і ЖМР «Західний».