Новини

Назад

Міський голова Вадим Бойченко пішов на самоізоляцію з безсимптомним перебігом коронавірусу

22 жовтня 2020, 16:40
3908
Суспільство

Сьогодні, 22 жовтня, міський голова Маріуполя Вадим Бойченко пішов на самоізоляцію в зв'язку з позитивним результатом тесту на COVID-19. За інформацією від міського голови, коронавірус протікає в безсимптомній формі.

Заступники міського голови, які контактували з мером здали тести. На даний момент негативні результати вже отримали Михайло Когут, який займається питаннями житлово-комунального сектора, Ксенія Сухова, у сфері відповідальності якої система охорони здоров'я міста та Аркадій Мєшков, який забезпечує взаємодію з правоохоронним блоком.

Крім того, сьогодні у міського голови запланована низка робочих нарад, які він проводить в онлайн режимі. Вадим Бойченко обговорює з заступниками питання щодо боротьби з поширенням коронавіруса в Маріуполі, організації роботи правоохоронних органів у період проведення виборів і старту опалювального сезону.

«Відчуваю себе добре, жодних  симптомів немає. Але для дотримання всіх запобіжних заходів пішов на самоізоляцію. Проводжу робочі наради онлайн. Усі служби міста працюють у штатному режимі, ситуація під контролем. Упевнений, незабаром отримаю два негативних теста на коронавірус і повернуся до звичного ритму життя. Бажаю всім здоров'я. Перемога за нами», - прокоментував міський голова Вадим Бойченко.

Згідно з діючими алгоритмами роботи у місті, всі особи з числа контактних вже проходять тестування на COVID-19. На сьогоднішній момент у жодного з них не спостерігаються симптоми коронавірусу.