Новини

Назад

Медичний портал Маріуполя став фіналістом першої премії соціальних проектів «Social Project Awards»

13 грудня 2017, 12:00
1227
Медицина

В Одесі відбулася офіційна церемонія нагородження переможців та фіналістів першої всеукраїнської премії соціальних проектів «Social Project Awards», що проходить за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Посольства Фінляндії в Україні. За підсумками суддівського відбору та народного голосування, проект Медичного порталу Маріуполя «MedKontrol» пройшов у фінал конкурсу в категорії «Медицина і охорона здоров'я».

У даній категорії були представлені як нові проекти, так і ті, що вже набули широку популярність серед громадськості, наприклад, БФ «Таблеточки» або «Українська Біржа Благодійності». Тому проходження проекту «MedKontrol» у фінал конкурсу поряд з більш великими і відомими проектами підкреслило його важливість та соціальну значимість.

Медичний портал Маріуполя і управління охорони здоров'я висловлюють подяку усім жителям міста, які підтримали проект в голосуванні.

Нагадаємо, спочатку листопада відбулася офіційна презентація Медичного порталу Маріуполя «MedKontrol», покликаного систематизувати всю інформацію про сферу охорони здоров'я міста, а також вести активну просвітницьку роботу з профілактики захворювань.