Новини

Назад

МЦФЗН «Спорт для всіх» організовує спортивні активності для маріупольців

18 вересня 2017, 14:18
857
Екологія

У спортивних змаганнях та святах взяли участь десятки маріупольців, переважно діти. Заходи проходили по вул. Азовстальській, 25, в сквері «Лукомор’є» та по вул. Пашковського № 64а.

Так, у дворі будинку по вулиці Азовстальській юні мешканці двору та їхні батьки займалися спортом на свіжому повітрі. Вони виконували завдання для вуличних змагань, брали участь у естафетах та конкурсах. Переможці та призери отримали грамоти, спортивні призи та грамоти. Організаторами виступили МЦФЗН «Спорт для всіх».

Для маленьких відпочиваючих скверу «Лукомор’є» працювала спортивна локація від МФЦЗН «Спорт для всіх». Більше 10 дівчат змагалися у дисципліні «На швидкість», де необхідно було виконати комплекс з чотирьох вправ. Не дивлячись на дух суперництва, учасники допомагали один одному. Перемогла маріупольчанка Софія та в подарунок отримала набір шахів.

На святі двору, який відзначали по вулиці Пашковського, 64а, «Спорт для всіх» проводили спортивні ігри для дорослих та малих жителів КСН «Азовець». Солодкі призи заробили всі юні спортсмени, а найспритніший – подарунок гру «3 в 1»: шашки, шахи та нарди.