Новини

Назад

Маріупольські яхтсмени - серед кращих на Кубку Європи

09 січня 2020, 10:04
859
Спорт

У Хорватії завершився заключний, десятий, етап Кубка Європи 2019 року з вітрильного спорту в класах Laser. Його учасники визначали найсильніших за підсумками п'яти гонок в Адріатичному морі. Маріупольським спортсменам, що вийшли на старт регати у важких погодних умовах вдалося показати гідні результати.

Так, Іван Жукалін став другим у класі Laser Standard, Станіслав Мулько фінішував п'ятим, а Вадим Окладников замкнув десятку найсильніших в класі Laser Radial. Якісні виступи на хорватському етапі допомогли нашим яхтсменам зайняти високі підсумкові місця в генеральній класифікації Кубка Європи. У них увійшли три кращі результати кожного спортсмена протягом всього календарного 2019 року. Вадим Окладников з 14 очками показав другий результат в загальному заліку класу Laser Radial. Іван Жукалін став третім в класі Laser Standard.

У десятку кращих в загальному заліку Кубка Європи - 2019 класі Laser Standard увійшли також Валерій Кудряшов (25 очок, п'яте місце) і Станіслав Мулько (27 очок, сьоме місце).

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.