Новини

Назад

Маріупольчанці з інвалідністю допомогли знайти роботу

23 жовтня 2017, 15:21
902
Суспільство, Соціальне забезпечення

Інвалід дитинства третьої групи Юлія Мишовода звернулася до Маріупольського міського центру зайнятості з метою знайти гідну роботу. Особистий консультант Олена Яковлева розкрила потенціал дівчини та допомогла їй повірити у себе.

До звільнення у березні 2016 року,  Юлія Мишовода  працювала палітурником документів.  Майже  рік вона намагалася знайти роботу самостійно,  але спроби були безуспішними.  На початку року дівчина все ж таки наважилася звернутися до професіоналів.

У Маріупольському міському центрі зайнятості її одразу ознайомили з актуальними вакансіями    та   визначили  її здібності до роботи за комп’ютером. За час співпраці з центром шукачка роботи відвідала ряд семінарів та тренінгів з побудови кар'єри та професійного розвитку. Взяла участь у ярмарку вакансій. У жовтні  Юлії  Мишоводі підібрали бажану роботу оператором комп’ютерного набору.

«Я ще звикаю до нового місця та колективу, але перші враження в мене гарні. Маю надію довго пропрацювати на цій роботі», - ділиться дівчина.