Новини

Назад

Маріуполь приєднався до всеукраїнського челленджу #what_is_ukraine

16 березня 2021, 16:00
1301
Туризм

Маріуполь приєднався до всеукраїнського челленджу #what_is_ukraine, мета якого познайомити українців з самими мальовничими куточками країни. У відеоролику зібрані туристичні місця нашого міста. Серед них морське узбережжя, культурно-туристичний центр «Вежа», оновлені парки, площі та фонтани. Також додані фрагменти фестивалів та інших культурно-розважальних заходів. Локації показані з висоти пташиного польоту.

Всі користувачі Інстаграм і Фейсбук сторінок misto_marii можуть репостити відео, додаючи хештеги #What_is_Mariupol і #what_is_ukraine. Так жителі інших міст України зможуть більше дізнатися про Маріуполь і його туристичні магніти. До челенджу може приєднатися кожен бажаючий, опублікувавши свої улюблені кадри міста. Відео Маріуполя можна переглянути за посиланням - facebook.com/mistoMarii

Челендж запустив автор проєкту «Ukraine is my Home», мандрівник Назар Дорош. Свої відео вже опублікували такі міста, як Херсон, Львів, Одеса, Кам'янець-Подільський, Івано-Франківськ, Біла Церква, Надвірна, Харків і багато інших.