Новини

Назад

Маріуполь готується до міжнародного музичного фестивалю Jazz Bez

18 листопада 2019, 11:26
1244
Анонси міських заходів, Туризм

ХІХ міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики Jazz Bez знову прямує до Маріуполя. Цього разу маріупольців чекає космічний джаз, кубинський фольк і магія саксофону. Виступи найкращих виконавців джазу з різних куточків Європи, США, Куби та Австралії пройдуть 10 та 11 грудня.

Фестиваль Jazz Bez пройде одночасно в 15 містах України та Польщі. Маріуполь зустріне фестиваль вдруге.

Так, 10 грудня о 19.00 пройде концерт Nova (Швейцарія) та Yes! Trio (США). Nova – це швейцарське аудіовізуальне тріо гітариста Крістіана Затту, басиста і художника Флоріана Болігера, а також барабанщика Флоріана Хосла, які вдало поєднують джазову музику з психоделiчним відео.

11 грудня о 19.00 виступатимуть Greg Osby & Tal Cohen (США, Австралія) та The Cuban Latin Jazz (Куба/Польща /Україна). Американський саксофоніст Грег Осбі та австралійський піаніст Тал Коен привезуть до Маріуполя музику, що поєднує фолк з класичним джазом. В свою чергу The Cuban Latin Jazz - це злиття джазу, латинських і афро-кубинських ритмів, сальси та класичної музики у виконанні молодих, талановитих музикантів різних національностей, пов'язаних спільними музичними пристрастями.

Концерти проходитимуть в приміщенні Камерної філармонії (пр. Металургів, 52). Квитки можна придбати в культурно-туристичному центрі «Вежа» (вул. Архітектора Нільсена, 34) з 1 листопада. Телефон для довідок 097-618-40-85, 050-97-19-587.

Організатори фестивалю - Old Fashioned Radio, Маріупольська міська рада та ККП «М.ЄХАБ». За підтримки Посольства США в Україні, посольства Австралії в Україні, благодійного фонду FONDATION SUISA, фонду Pro Helvetia, Польского Інституту в Києві, Культурного Центру в Перемишлі.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.