Новини

Назад

Кальміуський район вже почав святкувати День міста

09 вересня 2017, 10:04
1394
Суспільство, Культура

У Кальміуському районі відбулося свято, присвячене Дню міста Маріуполя. На площі Незалежності зібралося сотні маріупольців. Зі словами привітань до присутніх звернулися секретар міської ради Степан Махсма, голова району Александр Царьок, голови селищ та козаки.

«Ми зібралися великою дружньою родиною, щоб зустріти головне свято нашого міста.  Я вітаю вас з цим прекрасним днем. Бажаю щастя, натхнення, мирного неба над головою та всього найкращого», - підкреслив під час свого виступу Степан Махсма.

Голова Центральної адміністрації Олександр Царьок приєднався до слів секретаря міської ради та подякував всім за участь у святкуванні.

Після секретар ради та голова району урочисто відзначили учасників огляду-конкурсу «Наш двір», серед яких були представники КСН, ОСББ та небайдужі маріупольці. Їх нагородили грамотами та цінними подарунками.

Для глядачів співали та танцювали найкращі художні колективи району. Діти мали змогу брати участь у різноманітних конкурсах, малювати різнокольоровою крейдою на асфальті та отримувати подарунки. Протягом свята на площі працював ярмарок, де можна було купити смачну їжу та аксесуари, а також спробувати справжній козацький куліш.