Новини

Назад

Generation House: у Маріуполі відбудеться фестиваль, який об’єднає покоління

30 вересня 2021, 16:30
1480
Культура, Анонси міських заходів

1 та 2 жовтня на Театральній площі та у Театральному сквері проходитиме фестиваль “Generation House” або Дім Поколінь. Він приурочений до Міжнародного дня літньої людини.

На відвідувачів чекатимуть фотозони, виставка сувенірної продукції, святковий концерт. Все це має об’єднати різні покоління маріупольців. Родзинкою фестивалю стане Срібний круїз – дводенна подорож Маріуполем, його оновленими просторами для людей поважного віку. Екскурсанти зможуть відчути себе справжніми туристами у рідному місті.

Два заїзди для груп до 15 осіб відбудуться 30 вересня – 1 жовтня та 1 – 2 жовтня. У програму круїзу увійдуть автобусно-пішохідні екскурсії Театральним сквером, пірсом, площею Миру та Свободи. Також учасники круїзу побачать Ювілейний парк ім. Гурова та подивляться на всі нові арт-об’єкти.

Програма фестивалю:

1 жовтня

14:00 – відкритий кінотеатр

16:00 – виступ Оркестра народних інструментів під керівництвом Юлії Чайн

17:30 – тенор Ростислава Кушини у супроводі акордеону Юрія Дякунчака. Співак – заслужений артист України, виконавець класичної та популярної музики. Учасник та переможець телепроєктів на каналі 1+1: «Голос країни» (1 сезон) та «Битва хорів», а також володар Першої премії вокалістів у Лондоні при патронаті королівського дому в 2013 році.

2 жовтня

15:00 – відкритий кінотеатр

16:00 – кавер-бенд

18:00 – Зірковий гість фестивалю – Віктор Павлик.