Новини

Назад

Флешмоб «Vezha» покаже незвичайні місця Маріуполя

27 березня 2020, 16:00
835
Туризм

На цьому тижні культурно-туристичний центр «Vezha» дав старт фотофлешмобу #Маріуполь_де_це. Його мета - познайомити жителів заново з містом. Приєднатися до нього може кожен охочий.

Нагадаємо, на час карантину в Маріуполі припинені всі культурно-розважальні заходи, в їх числі пішохідні екскурсії. На березень і квітень у «Vezha»  була запланована насичена програма, спрямована на знайомство маріупольців з історією рідного міста. Співробітники тимчасово змінили формат і зараз працюють над онлайн-заходами.

Так, вони запустили в мережі флешмоб #Маріуполь_де_це. Щоб приєднатися до нього, необхідно розмістити на своїй сторінці в Фейсбук або Інстаграм фотографію міста, і поставити хештег #Маріуполь_де_це. «Бажано щоб в кадрі було щось незвичайне. Наприклад, фрагмент фасаду історичного будинку або якась деталь звичних для нас вулиць. Ми хочемо показати нашим жителям, що в Маріуполі є ще багато цікавих місць. Всі ми живемо в різних куточках міста, ходимо звичними маршрутами і у кожного є, якесь улюблене або значуще для нього місце. За допомогою фотографій ми обмінюємося видами міста та історіями», - розповіла авторка флешмобу, адміністратор «Vezha»  Христина Ханча.

Всі фотографії можна знайти в Фейсбук на сторінці «Маріуполь - туристичне місто». Зараз там публікуються архівні світлини «Vezha»  і репости робіт маріупольців - учасників флешмобу. У коментарях до них можна спробувати вгадати місце на фото і почитати цікаві факти.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.