Новини

Назад

ФК «Маріуполь» поступився «Ворсклі»

21 серпня 2017, 12:42
604
Спорт

Вчора в 6-му турі Прем'єр-ліги «Маріуполь» на виїзді поступився "Ворсклі" - 0:1. Про це повідомляє прес-центр маріупольського клубу.

Поєдинок у Полтаві по праву вважався головною грою дня в Прем'єр-лізі. У разі перемоги кожен із суперників не тільки закріплювався в першій шістці, але і піднімався на третю сходинку. Не дивно, що стартовий відрізок обидві команди провели досить обережно та не ризикуючи даремно.

В середині тайму приазовці остаточно освоїлися на полі полтавського стадіону і перехопили ініціативу. Футболісти «Маріуполя» впевнено контролювали м'яч в середині поля та намагалися проводити гострі флангові атаки через Болбата та Чурко. Кінцівка тайму пройшла під акомпанемент атак гостей, які обклали штрафну «Ворскли», але довести справу до удару приазовці так і не зуміли.

У дебюті другої половини Болбат двічі прострілював з флангу. А в ще в одному моменті Яворський після навісу зі штрафного небезпечно скинув м'яч головою в центр штрафної - полтавчани всі спроби приазовців пробити нейтралізували. В середині тайму гра загострилася. Стало більше єдиноборств, стиків та боротьби. Але удача посміхнулася господарям: на 83-й хвилині Чижов головою послав м'яч точно в кут.

На прес-конференції головний тренер приазовців Олександр Севідов зазначив, що пройшла абсолютно рівна гра: «Не бачив я сьогодні переваги у «Ворскли». Раніше говорили: «Грають всі, а виграють німці». Так і у нас - гри рівні, а виграє «Ворскла». Фортуна не просто отримала тут квартиру, вона отримала апартаменти. Сьогодні «Ворскла» скористалася своїм єдиним моментом та перемогла. З чим я її і вітаю. А все інше, це лірика».

Згідно з календарним планом 27 серпня о 17:00 ФК «Маріуполь» повинен зіграти на своєму полі з київським «Динамо».