Новини

Назад

Два райони Маріуполя на добу залишаться без води

05 травня 2021, 14:40
1456
Житлово-комунальне господарство

Завтра підприємства «Маріупольводоканал» і «Вода Донбасу» проводитимуть планові роботи. У зв'язку з цим, з 6:00 6 травня до 6:00 7 травня більшість будинків Центрального та Приморського районів залишаться без водопостачання. Маріупольців просять зробити необхідний запас води.

«Просимо вибачити за тимчасові незручності, але проведення планових робіт дозволить підвищити якість послуг, що надаються», - підкреслив перший заступник міського голови Михайло Когут.

Відключення пов'язане з роботами на трьох локаціях. Перша - перепідключення водоводу по проспекту Будівельників. Друга - заміна трьох засувок на вулиці Купріна. Надалі це дозволить відключати менше будинків під час ремонту. Третя - заміна запірної арматури магістральних мережах на насосній станції «Новоселівка». Всього буде задіяно вісім бригад. Технічна частина робіт займе 12 годин, ще стільки ж часу знадобиться, щоб заповнити мережі водою.

«В районні адміністрації будуть підвозити питну воду. У них можна подати заявку на доставку води», - розповів начальник КП« Маріупольводоканал» Володимир Антоненко.