Новини

Назад

Депутат Савелій Вашура і стронгмен Олександр Лашин подарували вихованцям інтернату №2 вікенд у зоопарку

28 серпня 2017, 15:49
971
Діяльність депутатського корпусу

Сьогодні «Парк дикої природи» відвідали вихованці інтернату №2, що на Лівобережжі. Таку можливість їм подарували депутат міськради Савелій Вашура і стронгмен Олександр Лашин.

Школярів привезли на комфортабельному автобусі в супроводі автомобіля патрульної поліції. При вході в «Парк дикої природи» хлопці та дівчата отримали різні частування для тварин - моркву, шматочки цукру і скибочки хліба. Діти розповіли, що їм найбільше хотілося побачити тигра та леопарда. А допитливий хлопчик Кирило зізнався, що йому дуже подобаються олені. Він хотів погодувати цих тварин морквою.

Діти із задоволенням спостерігали за верблюдами та ламами, тиграми та ведмедями, кенгуру та страусами. Особливий  «фурор»  справили мавпи - юні відвідувачі надовго затрималися біля клітки з павіаном, разом з Олександром Лашиним годували його морквиною.

Як зізнався маріупольський стронгмен, він відвідав зоопарк вперше. «Ми відгукнулися на прохання керівництва інтернату №2, організували підвезення і поліцейський супровід. А Савелій Вашура надав дітям можливість відпочити і провести час з тваринами», - повідомив Олександр Лашин.

Вихователь 8 класу Ірина Малікова розповіла, що дітям дуже важливо спілкуватися з мешканцями дикої природи: «Школярі довго чекали цього заходу. Якщо в звичайних сім'ях батьки водять дітей в зоопарки, заводять домашніх вихованців - то в нашому інтернаті такої можливості немає. Наші діти дуже люблять відвідувати це місце. Спілкування з тваринами робить їх добрішими. Після таких поїздок діти довго згадують свої пригоди, малюють малюнки».

Варто зазначити, що подібні заходи - не рідкість для «Парку дикої природи». Савелій Вашура відгукується на прохання різних установ і організовує соціальні відвідування зоопарку ветеранам, вихованцям інтернатів, інвалідних організацій та іншим малозабезпеченим категоріям громадян.

Про сьогоднішнє свято організатори кажуть: «Спільними зусиллями ми можемо зробити дітей щасливішими. І це дуже приємно».