Новини

Назад

Депутат Ніна Павлюк пробуджує у маріупольцях почуття милосердя і співчуття 

19 серпня 2017, 14:34
727
Суспільство, Діяльність депутатського корпусу

Вже не вперше депутат проводить благодійні акції, щоб забезпечити незаможних маріупольців і переселенців необхідними предметами гардероба. Усе більше небайдужих людей приєднуються, приносячи свої речі для тих, кому вони більш потрібні.

«Вирішили провести акцію саме сьогодні, у велике Божественне свято - Яблуневий Спас. Мені дуже радісно, що жителі й гості міста з радістю приносять свої речі, які вже не носять, але які можуть стати в нагоді комусь іншому», - говорить Ніна Павлюк.

Перед будівлею громадської організації «З нами добрі серця» розгорнули цілих сім столів, на яких ледь умістився весь одяг. Тут і літні речі, і зимові, і чоботи, і шапки, і речі першої необхідності. 

Маріуполь став домівкою для жителів з різних областей України, і багато хто стикається з фінансовими труднощами, а подібний благодійний захід - надійна підмога, що дозволяє оновити гардероб.

«Радує, що люди, проходячи повз, зупинялися, підходили до нас і питали, як можна взяти участь у цьому заході і куди можна приносити речі. Бажання допомогти, надати підтримку, підставити плече ближньому - у нашому світі цього дуже не вистачає, але без цього дуже складно. Здорово, що жителям нашого міста не чужі такі почуття», - підсумувала депутат.​