Новини

Назад

Департамент по роботі з активами оголошує про проведення закупівлі житла в Маріуполі

25 листопада 2019, 11:28
1357
Оголошення про проведення закупівлі житла

Департамент по роботі з активами Маріупольської міської ради оголошує про проведення закупівлі житла.

 Основні умови:

1. Однокімнатні квартири жилою площею не менш 9 кв.м;

2. Двокімнатні квартири жилою площею не менш 24 кв.м.;

3. Розташування жилого приміщення на території Центрального, Приморського, Кальміуського або Лівобережного районів м. Маріуполя;

4. Житлове приміщення має бути впорядкованим з виконаними оздоблювальними роботами;

5. Будинок, в якому розташоване  житлове приміщення має бути  обладнаний водопроводом, каналізацією, центральним опаленням, електропостачанням, газопостачанням, якщо останнє передбачене проектом будинку.

Умови проведення конкурсу:

1. Пропозиції оцінюються на предмет відповідності до поданого оголошення, за результатами чого визначаються переможці конкурсу;

2. Конкурсні пропозиції,  які  спрямовані після кінцевого  терміну  їх  подачі або направлені з порушенням вимог, визначених в оголошенні, не розглядаються;

3. Переможцями визначаються учасники конкурсу, які подали найбільш вигідні конкурсні пропозиції;

4. За результатами аналізу конкурсних пропозицій складається протокол, в якому зазначаються результати конкурсу, про що повідомляється всім учасникам конкурсу;

5. Оплата послуг з оформлення договору купівлі – продажу, витрат, пов’язаних з оформленням права власності та сплатою передбачених законодавством податків і зборів (обов’язкових платежів), покладається на продавця. Учасник при визначенні вартості об’єкта нерухомості і подачі конкурсної пропозиції має враховувати всі вищевказані витрати.

Подача пропозицій від фізичних та юридичних осіб:

1. Для участі в конкурсі подається заява – пропозиція (із зазначенням вартості, адреси об’єкта нерухомого майна, кількості кімнат, житлової і загальної площі).

2. Для фізичних осіб: копії паспортів (всі сторінки) і ідентифікаційних номерів усіх власників або  довіреність.

3. Для юридичних осіб: виписка з реєстру юридичних осіб, наказ про повноваження посадових осіб, які подають пропозиції, копія паспорта та ідентифікаційного номера фізичної особи, уповноваженого (всі сторінки).

4.Копії правовстановлюючих документів з підтвердженням реєстрації права власності та технічного паспорта (всі сторінки) на об’єкт нерухомості.

* Подача пропозицій здійснюється особисто або уповноваженим представником за адресою: Донецька область, м. Маріуполь, Центр надання адміністративних послуг, пр. Миру, 107. Віддалені робочі місця Центру за адресами: м. Маріуполь, вул. Українського козацтва, 51; м. Маріуполь, Запорізьке (Володарське) шосе 2.

* Подача пропозицій здійснюється з 28.11.2019 по 11.12.2019 включно.

* Місце проведення конкурсу: Департамент по роботі з активами Маріупольської міської ради».