Новини

Назад

Департамент по роботі з активами міської ради інформує про проведення закупівлі житла

29 жовтня 2018, 15:33
1208
Оголошення про проведення закупівлі житла

Основні умови:

1. Квартири.

1.1. Квартири житловою площею не менше 9 кв.м., загальною площею не більше 40 кв.м.

2. Вимоги до об'єктів нерухомого майна:

2.1. Житло має бути розташоване на території Центрального, Приморського, Кальміуського або Лівобережного районів Маріуполя.

2.2. Житло має бути благоустроєним, з виконаними оздоблювальними работами.

2.3. Будинки, в яких знаходяться квартири, повинні бути обладнані водопроводом, каналізацією, центральним опаленням, електропостачанням, газопостачанням, якщо останнє передбачене проектом будинку.

3. Умови проведення конкурсу:

3.1. Пропозиції оцінюються на предмет відповідності до поданої оголошенням, за результатами чого визначаються переможці конкурсу.

3.2. Розгляд конкурсних пропозицій здійснюється комісією протягом 10 робочих днів після їх надходження, але не пізніше ніж за один календарний день до дати проведення конкурсу.

3.3. Конкурсні пропозиції, спрямовані після кінцевого терміну їх подачі або направлені з порушенням вимог визначених у оголошенні не розглядаються.

3.4. Переможцями визначаються учасники конкурсу, які подали найбільш вигідні конкурсні пропозиції.

3.5. За результатами аналізу конкурсних пропозицій складається протокол, в якому зазначаються результати конкурсу, про що повідомляється всім учасникам конкурсу.

3.6. Оплата послуг з оформлення договору купівлі-продажу, витрат, пов'язаних з оформленням права власності та сплатою передбачених законо-давством податків і зборів (обов'язкових платежів), покладається на продавця. Учасник при визначенні вартості об'єкта нерухомості і подачі конкурсної пропозиції має враховувати всі вищевказані витрати.

4. Подача пропозицій від фізичних та юридичних осіб:

4.1. Для участі в конкурсі подається заява-пропозиція (із зазначенням вартості, адреси об'єкта нерухомого майна, кількості кімнат і загальної площі).

Для фізичних осіб: - копії паспортів (всі сторінки) і ідентифік-ційних номерів всіх власників або довіреність.

Для юридичних осіб: - виписка з реєстру юридичних осіб, наказ про повноваження посадових осіб, які подають пропозиції, копію паспортів та ідентифікаційного номера фізичної особи уповноваженого (1,2 сторінки та сторінки з відміткою про реєстрацію проживання фізичної особи).

Копії правовстановлюючих документів з підтвердженням реєстрації права власності та технічного паспорта (всі сторінки) на об'єкт нерухомості.

4.2. Подача пропозицій здійснюється особисто або уповноваженим представителем за адресою: Донецька обл., м.Маріуполь, Центр надання адміністративних послуг, пр. Миру, 107, віддалені робочі місця Центру за адресами: Лівобережний відділ реєстрації місця проживання фізичних осіб, пр. Перемоги, 16 (каб. №401, №403), Порт-Сіті, Запорізьке шосе, 2, І поверх в ТЦ "Порт-Сіті".

5. Подача пропозицій - з 01.11.2018 до 22.11.2018 включно.

6. Дата проведення конкурсу-07.12.2018.

7. Місце проведення конкурсу: Департамент по роботі з активами Маріупольської міської ради.

Довідки за телефоном: 58-75-75.