Новини

Назад

Чим живе КСН: у комітеті "Машинобудівельник" люди своїми силами ліквідовували непридатні будови на самозахваченних ділянках

09 серпня 2017, 12:57
588
Діяльність депутатського корпусу

Жителі 27 кварталу вирішили самостійно прибрати незаконні споруди. Вони засипали підвали, щоб ніхто не травмувався. А на їхньому місці планують створити майданчик для відпочинку.

"Спочатку жителі самовільно займали території біля будинків, де облаштовували підвали, які їм служили в якості холодильників. З часом ці сховища консервації зробилися непридатними, а деякі й зовсім стали небезпечними. Земля просіла, й утворилися ями, куди могли впасти і травмуватися люди. Крім того, багато споруд було вже покинуто", - говорить голова КСН "Машинобудівельник" Юлія Катихіна.

Як повідомила голова КСН, на цьому місці планується облаштування затишного двору. Вирівнювати територію і проводити роботи на місці колишніх підвалів буде комунальна техніка. "Жителі отримають прекрасний куточок з дитячим майданчиком і бесідкою, де зможуть проводити час як дорослі, так і діти", - підкреслили в комітеті.