Новини

Назад

Чим живе КСН: комітети розширюють своє дружнє співробітництво (ФОТО)

07 серпня 2017, 14:12
756
Діяльність депутатського корпусу

У КСН «Слобідка-Гавань» провели майстер-клас з оформлення клумб і палісадників. До колег з радістю приєдналися жителі комітету «Старогородський».

Як зауважила голова КСН «Слобідка-Гавань» Єлизавета Коновчук, ідея проведення такого заходу виникла з огляду на те, що багато мешканців комітету відрізняються любов'ю до зелених насаджень.

«Здавалося б, Гавань, Слобідка - найстаріші і забуті райони Маріуполя. Але є люди, які створюють тут затишок і красу. Тепер ці місця, як оазиси в пустелі, радують місцевих жителів і гостей міста», -ділиться голова КСН «Слобідка-Гавань» Єлизавета Коновчук.

Учасники заходу отримали цінний досвід і навички з розведення зелених насаджень. Досвідчені флористи розповіли, як краще доглядати за рослинами, які види, де краще висаджувати і правильно складати квіткові композиції.

Святковий настрій присутніх підтримав колектив Палацу Культури «Чайка».

Майстри квіткової справи для всіх присутніх приготували приємні призи: горщик з кімнатною рослиною і книгу про квітникарство.

«Такі заходи ще раз підкреслюють, що ми не тільки робимо одну спільну справу, але й розширюємо кордони нашої взаємодії», -говорить Єлизавета Коновчук.