Новини

Назад

Чим живе КСН: голови пройшли дводенний тренінг, щоб продуктивніше працювати комітетах (ФОТО)

28 липня 2017, 20:30
1169
Діяльність депутатського корпусу

«Основи ефективної комунікації з постраждалими» - це тема дводенного тренінгу, проведеного для КСНів Дніпровським Центром психічного здоров'я і травмотерапіі Форпост HELP.

Мета проведених занять навчити комітети самоорганізації населення ефективній комунікації з людьми, вміти впоратись зі стресовими ситуаціями і правильно надавати допомогу в будь-яких умовах.
Як поділилася враженнями тренер Олена Подолян, вона не очікувала тут зустріти таких ініціативних, енергійних людей з активною громадською позицією.

«У перший день обговорювали такі питання як залучення молоді до роботи в комітетах, пробудження в людях громадянську позицію, в другій - сфокусували увагу на психологічній допомозі в роботі з людьми», -ділиться Олена Подолян.

Як розповіла голова КСН «Шевченківський» Олена Александрова, вона отримала багато позитивних емоцій і корисних знань, які обов'язково застосує в своєму повсякденному житті, особливо в роботі. «Ми щодня спілкуємося з людьми, комунікуючи і не завжди правильно реагуємо на певні слова і ситуації. Нам допомогли навчитися справлятися зі стресом і стресовими ситуаціями », -підкреслює вона.

Для комітетів провели і практичні кейси, щоб вони змогли засвоїти набуті навички спілкування.
«Побільше б таких занять. Нам докладно пояснили, що таке стрес, як з ним боротися. Особливо сподобалася практична частина, адже ми змогли на практиці випробувати отримані знання та поради», - говорить голова комітету« Хмельницький »Ніна Назарова.