Новини

Назад

Маріупольські дзюдоїсти відзначилися у Версалі

02 листопада 2021, 13:10
508
Спорт

Маріупольські спортсмени продовжують поповнювати скарбничку міжнародними та всеукраїнськими нагородами. Високі результати показали у дзюдо, тхеквандо та карате.

У Версалі відбувся чемпіонат світу з дзюдо серед спортсменів із порушеннями слуху. За медалі боролися  понад 160 спортсменів із 26 країн світу. У складі збірної нашої країни виступили маріупольці: заслужений майстер спорту України Марина Погорєлова, майстри спорту України Євген Нехаєв та Владислав Рощенков. Маріупольські борці здобули два «золота» та одну «бронзу».

У Києві пройшов Чемпіонат України серед спортивних шкіл та клубів з тхеквандо. У змаганнях взяли участь близько тисячі спортсменів з усіх регіонів нашої країни. Маріупольська команда під керівництвом Олександра Левінчука показали високий клас. Спортсмени взяли дві «золоті» та дві «бронзові» медалі.

Також у  Київській області, в місті Українка, завершився національний кубок з фунакоші шотокан карате. Маріуполь представляли спортсмени Регіональної асоціації бойових мистецтв та спорту (RAMAS). Загалом у змаганнях взяли участь понад триста каратистів. Наші спортсмени вибороли 19 медалей - дев'ять «золотих», три «срібних» та сім «бронзових».