Новини

Назад

Брейн - ринг «Школа жартома і всерйоз»

05 вересня 2017, 10:07
1140
Культура

1 вересня в гості до бібліотекарів дитячої бібліотеки ім. А.П. Чехова прийшли учні школи «Привилегия». У цей урочистий день діти взяли участь у брейн-рингу «Школа в шутку и всерьез». Після знайомства команди приступили до вирішення складної загадки, на яку збирали відповідь по буквах протягом всієї гри.

Кожен тур брейн-рингу був присвячений певному уроку. На уроці літератури команди розгадували перевертні назв книг. У наступному турі «Ожила скульптура» школярі розігрували сценки зі шкільного життя: «Зміна», «Знову двійка», «1 вересня». Цей конкурс повеселив не тільки наших учасників, але і їх вчителів. Далі слідували уроки праці та біології.

...Настав час розім'ятися, і команди перейшли до уроку фізкультури, взявши участь в грі «Танкер». В останньому турі «Чорний ящик» хлопчики й дівчатка повинні були вгадати, що лежить в чорній коробці. І лише вдало пройшовши всі тури, команди змогли відповісти на головне питання гри.

Для учнів школи «Привилегия» свято 1 вересня відбувся яскраво, весело, цікаво. Так і треба починати новий навчальний рік!