Новини

Назад

21 липня відбудеться засідання виконкому міської ради з обмеженим доступом запрошених

16 липня 2020, 11:00
712
Засідання виконавчого комітету

У вівторок, 21 липня 2020 року, о 14.00 відбудеться засідання виконавчого комітету Маріупольської міської ради. Місце проведення: м. Маріуполь, вул. Митрополитська, 39, конференц-зал (адміністративна будівля міської ради).

Із порядком денним, який вноситься на розгляд членам виконкому можна ознайомитися за посиланням.

Звертаємо увагу, що враховуючи постанову Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» та Закон України «Про захист населення від інфекційних хвороб», з метою недопущення поширенню випадків нової короновірусної інфекції, засідання виконкому відбуватиметься із обмеженим доступом запрошених й проходитиме за присутності членів виконкому, доповідачів, співробітників організаційного відділу, представників ЗМІ.

Керуючись ст. 72 регламенту Виконавчого комітету міської ради члени територіальної громади м. Маріуполя, які бажають виступити на засіданні, подають відповідну заяву на ім’я міського голови чи заступника міського голови – керуючого справами виконкому до департаменту контролю та організації діяльності виконавчого комітету міської ради, не пізніше ніж за добу до його проведення із зазначенням назви питання та його короткого змісту за суттю питань, передбачених виключно порядком денним засідання виконкому.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.