Новини

Назад

«Схід-Експо 2020»: маріупольських підприємців запрошують взяти участь в столичній бізнес-виставці

14 липня 2020, 14:12
813
Суспільство, Економіка

З 16 по 17 вересня в Києві пройде бізнес-виставка «Схід-Експо 2020». Маріупольські підприємці можуть прийняти в ній участь абсолютно безкоштовно. Реєстрація за посиланням, дедлайн - 15 липня.

Основна мета - розширення ринків збуту, встановлення нових ділових зв'язків і отримання конкурентних переваг. Також на виставці пройдуть тематичні дискусії, бізнес-тренінги і презентації про експортні можливості ЄС та інших країн світу. Організатори запрошують представників мікро-, малого та середнього бізнесу Донецької та Луганської областей, а також окремих районів Запорізької області уздовж узбережжя Азовського моря.

«Цей захід для тих, хто хоче і готовий вивести свою компанію на новий рівень. Понад 100 компаній представлять свою продукцію на виставкових стендах, в тому числі товари харчової промисловості, текстилю, кераміки, а також соляні вироби, сувенірну продукцію, IT розробки, 3D-принтери тощо», - повідомляють організатори.

В рамках «Схід-Експо 2020» відбудеться ярмарок, де всі учасники зможуть реалізувати свою продукцію. Програма ООН по відновленню і розвитку миру бере на себе всі витрати по оренді виставкового залу, виставкових конструкцій, вантажного транспорту для перевезення обладнання та продукції, організації B2B-переговорів та інше.

Формати участі:

1. Підприємство бере участь в заході, виставляє свою продукцію в виставковому модулі (2х2 / 2х3 метра), надає інформацію для каталогу виставки, бере участь в B2B-перемовах;
2. Підприємство надає інформацію для каталогу виставки та бере участь в B2B-перемовах;
3. Підприємство тільки бере участь в B2B-перемовах;
4. Підприємство тільки надає інформацію для каталогу виставки.

Для надання інформації для каталогу виставки необхідно заповнити анкету.

Організатори відзначають, в 2017-2019 роках, «Схід-Експо» проходив в Краматорську, Сєвєродонецьку, Києві та Львові. Загалом виставки відвідали понад 8000 осіб, а 250 компаній місцевих виробників представили свою продукцію. За підсумками заходу 70% учасників встановили ділові контакти з новими партнерами.

Ініціатором проведення заходу виступає ПРООН, в рамках Програми ООН по відновленню і розвитку миру, за фінансової підтримки Європейського Союзу, урядів Данії, Польщі та Японії, і Посольства США в Україні.

З метою захисту здоров'я учасників і відвідувачів, організаторами будуть прийняті необхідні заходи для протидії поширенню пандемії коронавируса COVID-19 під час проведення виставки.

Читайте також наші новини уFacebook та Telegram.