Новини

Назад

«Разом – ми єдині!»: маріупольці зможуть подивитися гала-концерт інклюзивного фестивалю онлайн

21 січня 2022, 10:22
4367
Суспільство, Культура, Анонси міських заходів

22 січня відбудеться гала-концерт Другого відкритого інклюзивного фестивалю творчості «Разом – ми єдині!». Маріупольці зможуть подивитися виступи учасників онлайн.

Фестиваль розпочнеться о 12.00 в Центрі культури Лівобережний. 14 учасників продемонструють свої номери, які вони готували упродовж останніх місяців. Вони співатимуть, танцюватимуть і декламуватимуть вірші. Ведучими фестивалю стануть 12-річна Аліса Бордюг та 13-річний В'ячеслав Гайдар. 

Пряма трансляція заходу проходитиме на офіційних сторінках Маріупольської міської ради у Facebook та YouTube. Долучайтеся!

Фестиваль проходить у рамках міської цільової програми підтримки, адаптації та профорієнтації дітей та молоді з інвалідністю Маріуполя «Разом – ми єдині!». Його проведення стало можливим завдяки щирій підтримці американського народу,наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в рамках підтримки від проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» для реалізації ініціативи «Маріуполь - місто рівних можливостей для всіх».​