Новини

Назад

«Приймальне відділення – це обличчя лікарні. Тому їх приміщення повинні знаходитися у належному стані», - Ксенія Сухова

17 жовтня 2017, 16:48
1030
Медицина, Житлово-комунальне господарство

Капітальний ремонт приймального відділення Маріупольської міської лікарні № 9 почали ще влітку. Наразі він знаходиться на стадії завершення. На якість виконання робіт подивилася заступник міського голови Ксенія Сухова.

«Приймальне відділення – це обличчя лікарні. Тому їх приміщення повинні знаходитися у належному стані. У будівлі буде комфортно як пацієнтам, так і медичному персоналу. Ремонт виконують за сучасними стандартами. Враховують доступність і легкість в санітарній обробці», - зауважила Ксенія Сухова.

У відділенні вже виконано заміну вікон і дверей. Зараз підрядна організація займається завершенням внутрішнього облицювання плиткою стін і підлоги, ремонтують стелю. Також у кімнатах замінять сантехніку, встановлять бойлери, кондиціонер та оснастять їх новими меблями. Зовні стіни утепляють пінопластом, шпаклюють та фарбують. Обладнають в’їзд та вимостять його плиткою. Ремонт профінансував Маріупольський морський торговий порт на суму 700 тисяч гривень.

Заступник міського голови подякувала спонсорам за допомогу та спільне прагнення зробити медичні установи Маріуполя краще.​