Новини

Назад

«Мені дуже хотілося допомогти таким же переселенцям, як і я», - підприємець Валерій Ніколаєв

31 липня 2017, 11:14
775
Суспільство, Соціальне забезпечення

Родина підприємця Валерія Ніколаєва була змушена переїхати до Маріуполя з селища Широкіне. Сім`я не впала у відчай, а почала шукати нові способи займатися улюбленою справою – морським рибальством.

Наприкінці 2016 року Валерій Ніколаєв перереєстрував свій бізнес у Маріуполі. Відремонтував човни, придбав нове спорядження, а навесні 2017 року почав створювати нові робочі місця за професією рибалка прибережного лову. Тому підприємець звернувся до Маріупольського міського центру зайнятості за допомогою у їх укомплектуванні. Валерій Ніколаєв  виявив бажання допомогти громадянам, які опинилися в схожій з ним ситуації, тому робочі місця створив саме для переселенців.

«Мені дуже хотілося допомогти таким же переселенцям, як і я», - говорить підприємець.

Серед тимчасово безробітних у Маріупольському міському центрі зайнятості на той час перебували особи з числа внутрішньо переміщених осіб.  Після проходження короткочасного стажування безпосередньо на місці проведення робіт, ознайомлення із особливостями ловлі певних видів риб Азовського моря та технікою безпеки, чоловіки з задоволенням отримали роботу.  

Валерій Ніколаєв  не боїться перешкод і впевнений, що його улюблена справа буде успішною.