Новини

Назад

«Маріупольський технічний ліцей – це провідний навчальний заклад країни», - Олег Ляшко

29 вересня 2017, 12:26
2605
Суспільство, Освіта

Сьогодні Маріуполь з робочим візитом відвідав народний депутат України Олег Ляшко. Разом з міським головою Вадимом Бойченко він перевірив, як ведеться капітальний ремонт Маріупольського технічного ліцею. Нардеп сприяв у виділенні державних субвенцій на реалізацію цього проекту. У поточному році фінансування з держбюджету склало близько 4,5 млн грн, загальна вартість проекту - понад 30 млн грн.

Вадим Бойченко розповів, що з 1958 року в даному навчальному закладі не проводився капітальний ремонт, у наслідок чого будівля стала аварійною. Незважаючи на ці умови, технічний ліцей продовжує давати високі знання учням, які прославляють Маріуполь не тільки на всю країну, а й за її межами.

Це масштабна реконструкція. Ми повністю зміцнюємо та утеплюємо фасад Маріупольського технічного ліцею, замінюємо інженерні мережі, покрівлю та вікна. По суті, ми будуємо новий навчальний заклад. Сьогодні в Маріуполі досить сил та рук, щоб той бюджет, який був виділений за підтримки Олега Ляшка, був освоєний в цьому року
підкреслив мер

Олег Ляшко акцентував увагу, що всі роботи повинні бути якісно виконані. Він висловив свою підтримку педагогам, підкресливши їх внесок у розвиток і виховання дітей. Чим більше талановитої молоді, тим сильніше та успішніше буде Україна.

Маріупольський технічний ліцей – це провідний навчальний заклад країни. Він має бути оснащений по останньому слові техніки. Більше 30 млн із місцевого, державного бюджету потрібно на його реконструкцію та ремонт, щоб створити максимальні умови для навчання дітей. Від наших дітей потрібно одне – перемога, сучасні знання, бути конкурентними для того, щоб Україна перемагала, щоб Гімн України лунав на всіх олімпіадах, змаганнях у числі перших
сказав Олег Ляшко

Вадим Бойченко подякував народному депутату України за підтримку нашого міста. Що стосується Маріупольського технічного ліцею, то його планують капітально відремонтувати у 2018 році.