Новини

Назад

«Junior Fashion Day»: у Маріуполі пройде показ юних дизайнерів

21 січня 2020, 10:00
980
Освіта, Культура, Анонси міських заходів

На початку весни в Маріуполі пройде унікальний дизайнерський показ «Junior Fashion Day». Для бажаючих пошити авторську колекцію одягу і продемонструвати її на показі вже відкрита реєстрація.

Організатори запрошують до участі дітей з усієї України. У юних дизайнерів обов'язково повинен бути практичний досвід в швейній справі. Також потрібно підготувати 10 унікальних образів до показу. Для переселенців і дітей з інвалідністю участь буде безкоштовною. Основна мета - підтримати юні обдарування і популяризувати даний творчий напрямок.

За словами директора методично-консалтингового Центру Ірини Святченко, такі заходи значно урізноманітнюють творче життя міста.

«Діти не тільки самі пошиють костюми, а й продемонструють їх на подіумі. До Маріуполя з'їдуться юні дизайнери зі всієї країни. В рамках fashion-події пройде інклюзивний перформанс. На один день наше місто стане епіцентром дитячої моди», - зазначила Ірина Святченко.

У програму заходу увійде дефіле від юних модельєрів, театральні та музичні виступи, благодійна лотерея та інші творчі активності. Також свої колекції представлять учні швейного ательє Центру розвитку дітей, молоді та педагогів «Генерація UA». Нагадаємо, він працює на базі Методично-консалтингового Центру Маріупольської міської ради з грудня минулого року.

«Junior Fashion Day» планують провести четвертого березня. Додаткова інформація за телефоном- +380508166511. Також можна відправити запит на електронну адресу [email protected]

Проєкт Генерація UA діє в рамках програми, що реалізується з ініціативи «Дитячого Фонду Німеччини» і «Жовто-блакитні Крила» за фінансової підтримки федерального міністерства економічної співпраці та розвитку Німеччини.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.