Новини

Назад

«Громадський бюджет»: сир та вино поєднає маріупольський гастрофестиваль

21 січня 2020, 16:08
1127
Громадський бюджет, Туризм

За результатами конкурсу міні-грантів сприяння розвитку туризму, культури та спорту програми «Громадський бюджет» за напрямком «Туризм» переможцями стали 6 проєктів. Вони будуть реалізовані в 2020 році.

Всі проєкти - ініціативи активних жителів, які хочуть щоб Маріуполь став ще більш привабливим для містян та цікавим для туристів. Планується, що першими будуть реалізовані екскурсійні заходи. Також на маріупольців та гостей міста чекають два яскраві масові заходи, один з них «Фестиваль сиру та вина».

«Цей захід об'єднає сироварів, кухарів і торговців вуличною їжею. Звісно акцент буде зроблено на сирі, його різновидах, історії виникнення цього продукту та правильному поєднанні з напоями або стравами.  Крім того, на фестивалі плануються різноманітні воркшопи та майстер-класи за участю сомельє та професійних кухарів. Подібні гастрофести проходять у багатьох країнах світу, винні та сирні є одними з найбільш вподобаних. Тож ми вирішили їх поєднати», - розповіла начальник відділу розвитку туризму КП «m.EHUB» Вікторія Давва.​

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.