Новини

Назад

«Громадський бюджет»: маріупольці в другий раз зустрілись з рицарями Середньовіччя

07 жовтня 2019, 17:00
778
Громадський бюджет, Туризм

Минулої суботи у Міському саду знову було чутно скрегіт заліза. Вдруге маріупольці та гості міста зустрілись з рицарями Середньовіччя. За підтримки програми «Громадський бюджет» на масштабній локації історичної реконструкції розгорнувся тематичний табір з різноманітними майстер-класами.

Усі охочі могли випробувати себе у поєдинку на спеціальних тренувальних мечах, стрільбі з лука та метанні цвяхів. Також дорослі та діти могли приміряти на рицарські обладунки, потримати в руках меч та щит.

Детальним відтворенням побуту людей минулого займались члени клубу історичної реконструкції «Азовська дружина». Проект «Перехрестя епох» допоміг відвідувачам більше дізнатися про історію Приазов’я. Гарячий чай став приємним доповненням осіннього заходу, що пройшов просто неба.

«Ми вже вдруге проводим такий захід. Вперше маріупольці тільки ознайомилися з ним, зараз вони вже йшли цілеспрямовано. Багато хто не встиг за один раз все спробувати, тож вирішив прийти ще. Для дітей – це взагалі чудова альтернатива комп’ютерним іграм. А ще цієї суботи була гарна погода, тож відвідувачів було досить багато», - розповіла фахівець зі зв'язків з громадськістю комунального підприємства «m.EHUB» Марія Кутнякова.​

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.