Новини

Назад

Вадим Бойченко привітав співробітниць муніципалітету зі святом весни

05 березня 2020, 18:21
1499
Суспільство, Культура

У Маріупольській камерній філармонії відбувся урочистий захід, присвячений Міжнародному дню прав жінок і миру. Напередодні весняного свята міський голова Вадим Бойченко привітав співробітниць муніципалітету. Кращих відзначили грамотами та подяками.

«Для кожного чоловіка близькі та рідні жінки є стержнем, який наповнює життя теплом і любов'ю. У найскладнішу хвилину ви завжди поруч, знаходите потрібні слова і даєте сили, щоб йти далі. За кожним успішним чоловіком стоїть сильна жінка. Я вірю, що наше прекрасне місто не випадково назване на честь Святої Діви Марії. Це наш оберіг, який охороняє Маріуполь, а ви, жінки - берегині наших сімей», - зазначив Вадим Бойченко.

Співробітницям органів місцевого самоврядування, представницям депутатського корпусу і ОСББ вручили почесні грамоти і подяки міського голови. На завершення свята для всіх присутніх виступили заслужений артист України Ростислав Кушина, акордеоніст-віртуоз Юрій Дякунчак і оперна співачка Анна Іванішко в супроводі камерного оркестру «Ренесанс».

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.