Новини

Назад

Вадим Бойченко: "Ми будемо розширювати можливості нашого міста"

11 вересня 2018, 15:31
1721
Суспільство

Сьогодні міський голова Вадим Бойченко провів особистий прийом громадян. За допомогою до мера звернулися семеро жителів. Вони шукали його підтримки у вирішенні таких питань, як виділення матеріальної допомоги, поліпшення житлових умов, благоустрій вулиць і будинків.

Так, представники ОСББ від імені всіх жителів подякували міському голові за програму підтримки об’эднань співвласників багатоквартирних будинків. Житловий фонд, двори і весь Маріуполь з кожним роком стають красивіше та комфортніше.

Крім цього, представники ОСББ висловили готовність вчитися і розвиватися. Але хочуть, щоб комунальні підприємства також міняли підходи у роботі. Тому попросили Вадима Бойченка допомогти у проведенні відповідних семінарів для співробітників комунальних підприємств. Мета - поліпшити сервіс і надавати якісні послуги населенню.

Вадим Бойченко підтримав ініціативу. «Такої підтримки ОСББ, як у Маріуполі, не має в інших містах України. Це наша фішка. Ми не кинули жителів один на один з виром багаторічних проблем, а протягнули їм руку допомоги. Від взятого курсу не звернемо. Ми будемо розширювати можливості нашого міста. Маріуполь змінюється і йде вперед, починаючи з «Затишних дворів». В ОСББ з'явилися господарі, які по-іншому думають, готові управляти житловим фондом та брати на себе відповідальність. Завдяки такій команді однодумців наше місто змінюється», - зазначив мер.

З конструктивною пропозицією до міського голови прийшов і Валерій Миколайович. Він підняв питання про перегляд статусу гуртожитку для одиноких чоловіків по проспекту Будівельників. За його словами, будівля поступово руйнується, а жителі накопичують заборгованість. Вадим Бойченко доручив профільним підрозділам вийти на місце, скласти акт обстеження фактичного проживання для прийняття подальших заходів.

Питання про те, що інвалідів війни повинні приймати без черги у медичних установах міста і територіальних центрах, підняв Валерій Іванович. Він запропонував прискорити терміни видачі документів. Міський голова підтримав жителя, дані питання будуть опрацьовані.