Новини

Назад

У Маріуполі пройшов регіональний конкурс «Освітній хайп»

10 червня 2019, 13:51
869
Суспільство, Освіта

У Маріуполі пройшов фестиваль освітніх інновацій «Освітній хайп». До ПК «Молодіжний» з'їхалися учасники освітнього проекту «Відкривай Україну» з метою поборотися за звання кращого проекту своєї області і можливість потрапити до фіналу, який відбудеться у Києві.

Фестиваль пройшов у форматі презентацій проектів культурного і соціального напрямків. У ньому взяли участь десять команд з Маріуполя. Найбільше школярів Донецької області турбувала тема урбаністики, екологічні, соціальні та культурні проблеми.

Перемогу здобула команда школярів із селища Старомлинівка. Їх програма спрямована на допомогу самотнім людям похилого віку. Діти презентували вже реалізований власними зусиллями проект. Вони провели гуманітарний збір для надання допомоги пенсіонерам. Також ознайомили аудиторію з подальшими планами щодо реалізації соціальних проектів.

Нагадаємо, проект «Відкривай Україну» четвертий рік вчить школярів 7-11 класів змінювати міста. Також, у форматі круглого столу, обговорили актуальні питання освіти. У Маріуполі дискутували про сьогодення і майбутнє учнівського самоврядування.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.